O nama

[singlepic=1,250,240,,left]Poduzeće Mato el-d d.o.o. sa sjedištem u Ivanić Gradu osnovano je 1994. godine i u privatnom je vlasništvu jedinog osnivača gospodina Mate Duvnjaka.

Ubrzo nakon osnivanja naši poslovni partneri i korisnici naših usluga prepoznali su nas kao pouzdanog partnera s kojim mogu poslovati s potpunim povjerenjem.

Naša osnovna djelatnost je izrada, održavanje i popravak elektroenergetskih objekata, postrojenja i instalacija srednjeg i niskog napona. Također posjedujemo radionicu za popravak generatora, elektromotora i crpki.

Mlada struktura zaposlenika koji se neprestano školuju i usavršavaju u svome radu, te pozitivan ugođaj na radnome mjestu, rezultirali su visokom produktivnošću uz dokazanu kvalitetu izvedenih radova, o čemu vodimo posebnu brigu.

Kroz neprestano školovanje, od pedesetak stalno zaposlenih djelatnika, čak je trideset i troje završilo niži seminar iz protueksplozijske zaštite električnih uređaja i instalacija, njih osam i viši – inženjerski seminar, te trinaest seminar za ispitivača elektroinstalacija. Temeljem takvog pristupa stručnoj osposobljenosti djelatnika stalnog usavršavanja kroz rad, kao i pozitivnog tehničkog nalaza Ex-AGENCIJE, naše poduzeće se nalazi u registru popravljača, instalatera i održavača opreme i instalacija namijenjenih za uporabu u prostorima ugroženim od eksplozije. Naša je tvrtka pod stalnim tehničkim nadzorom Ex-AGENCIJE od 1997. godine.

Smješteni smo u Ivanić-Gradu, na lako dostupnoj lokaciji u blizini izlaza na autocestu Zagreb – Lipovac. Nadamo se da će nove prostorije u koje smo uselili 2004.godine, brižno uređen okoliš, kao i pristupačan i prijateljski odnos naših djelatnika učiniti Vaš poslovni ili informativni posjet ugodnijim.